Showgroep

Showgroep

Showgroep

De SBOB heeft een drietal showgroepen, met als doel: Lessen aanbieden op hoog niveau, waarin gewerkt wordt aan danscombinaties binnen verschillende dansvormen. En uiteindelijk: zoveel mogelijk optredens geven, waarmee we de dansschool promoten en deze cursisten de kans geven zich op het podium te presenteren!

Showgroep Sparkle is voor kinderen van 8 t/m 13 jaar.Binnen deze showgroep wordt er gewerkt aan combinaties in de dansvormen modern, jazz, klassiek.

Showgroep Flame is voor kinderen vanaf 13 jaar. Binnen deze showgroep wordt er gewerkt aan combinaties in de dansvormen modern, jazz en klassiek.

Showgroep Fire is voor kinderen vanaf 10 jaar. Binnen deze showgroep wordt er gewerkt aan combinaties in de dansvormen streetdance en breakdance .

Voor de showgroepen worden elk jaar audities gehouden, de docent van de showgroep zal uiteindelijk beoordelen of je past binnen een van de showgroepen. Voorwaarde voor deelname aan één van de showgroepen is dat je binnen het rooster een reguliere les volgt, en dit ook zult blijven doen nadat je aangenomen bent voor de showgroep. Binnen het lesuur van de showgroep zal er met name gewerkt worden aan danscombinaties. De technische vaardigheden moeten dus binnen de regulieren lessen opgedaan en bijgehouden worden.