Team SBOB

Wie zijn wij

De stichting SBOB en haar missie

De SBOB staat voor het aanbieden van danslessen voor jong en oud, waarbij kwaliteit en plezier voorop staat. Toegankelijk voor iedereen onder begeleiding van professionele en enthousiaste dansdocenten  en een kundig en gemotiveerd coördinatieteam en bestuur.

De organisatie binnen de SBOB

De Stichting StreekBalletschool Over-Betuwe is een goed georganiseerde stichting. Dit wordt onder meer bereikt door de goede en plezierige samenwerking tussen de docenten, coördinatoren en bestuursleden.

Docenten
sanne
Sanne Zuiverloon | Docent

Sinds 2009 ben ik actief als dansdocent bij de SBOB. Ik vind het heerlijk om mijn passie en plezier voor dans over te brengen op mijn cursisten. Ik hoop dat zij net zo’n leuke danstijd zullen beleven als ik vroeger altijd heb mogen doen op mijn balletschool.

mirjam
Mirjam Kastelein-Scheepers | Docent

Vanaf oktober 2010 ben ik dansdocente bij de SBOB. Voordat ik dansdocent werd ben ik danseres geweest en danste ik mee in voorstellingen op nationaal en internationaal niveau. Dans is altijd mijn grote passie geweest en ik vind het heerlijk om deze passie met jong en oud te delen.

nash
Nash Smith | Docent

Sinds 2011 ben ik werkzaam als streetdance docent op de StreekBalletschool Over-Betuwe. Wat je in mijn lessen kunt verwachten is veel energie en enthousiasme. Ik wil graag dat mijn cursisten het beste uit zichzelf halen en naar huis gaan met het gevoel dat ze iets hebben geleerd waarvan ze niet dachten dit ooit te kunnen.

evelien
Evelien ter Maat | Docent

Sinds 2013 geef ik met veel plezier les voor de SBOB. Dansen is mijn passie en ik vind het geweldig om dit over te brengen op anderen. Dansen doe je vanuit je hart en je gevoel. Dans is voor iedereen en ik hoop jullie graag te ontmoeten in mijn danslessen!

Lynn Kosakoy | Docent

Vanaf 2017 ben ik als nieuwe docent werkzaam bij de SBOB. Naast energieke docent ben ik ook actief als dans- en teambuildingscoach, ambitieuze danser en enthousiaste maker van dans. Deze verschillende aspecten kleuren ook mijn lessen waarmee ik de cursisten veelzijdige en allesomvattende danslessen aanbiedt vol dansplezier.

esther
Esther voor de Poorte | Docent

Sinds 2014 geef ik met veel plezier les bij de SBOB en ben ik verantwoordelijk voor de choreografieën van de showgroepen Sparkle en Flame. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de cursisten persoonlijk kunnen groeien en hoop ik iets van mijn passie aan hen door te kunnen geven.

zoe
Zoe Vreugdewater | Docent

Sinds 2016 terug bij de SBOB. Mijn passie voor dans breng ik met groot enthousiasme over op mijn cursisten zodat ook zij het mooie van dans kunnen ervaren. In mijn lessen daag ik de cursisten uit door op zoek te gaan naar hun eigen grenzen en deze proberen te verleggen.

Coördinatoren
sanne
Sanne Zuiverloon | Artistiek Coördinator

Ik ben verantwoordelijk voor de samenwerking binnen het docententeam en samen met de Office Coördinator draag ik zorg voor een goed verloop binnen de danslessen en de organisatie van de dansactiviteiten op de balletschool. Dankzij ons passievolle team en enthousiaste cursisten, is werken voor de SBOB een feestje!

elena
Elena Kampschöer | Office Coördinator

De SBOB blijft in beweging en het is mooi om daar al zo lang deel van uit te maken. Na jarenlang als bestuurslid actief te zijn geweest heb ik in 2008 de overstap gemaakt naar het office coördinatorschap. Zichtbaar wordt dat het docententeam steeds beter op elkaar ingespeeld raakt en ook de coördinatie en het bestuur vullen elkaar heel goed aan met als resultaat een StreekBalletschool om trots op te zijn!